Обичам това влюбено чувство
като луната, която обича морето,
като морето, което обича душата ти,
като земята, която обича стъпките ти,
като въздуха чист, който те изпълва
само с допир, ласка, целувка
където диша моята прегръдка...
© Небе Все права защищены