Jul 21, 2017, 11:52 PM

Дишам... 

  Poetry » Love, Free verse
699 1 2

 

 

Обичам това влюбено чувство

като луната, която обича морето,

като морето, което обича душата ти,

като земята, която обича стъпките ти,

като въздуха чист, който те изпълва 

само с допир, ласка, целувка

където диша моята прегръдка...

© Небе All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??