10 nov 2008, 11:08

Див 

  Poesía
534 0 0
Свободен летиш със орлови очи.
Свободен крещиш с разкривени усти.

Вълчият вой слуха пробожда ти.
Летният зной страха див пропъжда ти.

Спокоен крачиш из ароматни гори.
Дълбоко вдъхваш си борови игли.

Нежно целуваш тези земи.
Бавно прегръщаш красотата ми.

Сладко замаян губиш тези следи
и танцуваш към гибелта си.

Мрак безпощаден ръцете обгръща ти.
Студ тъй катранен очите избожда ти.

И ето, лети с вълчи скок дяволът
и впива дълбоко белите зъби в тялото.

Плътта ти разкъсва се.
Душата откъсва се.
Животът изплъзва се.

Вълчицата майка днес с дъщеря си горда е.

© Рен Леан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??