16 sept 2011, 15:50

Дива гора 

  Poesía » Filosófica
575 0 3

Дива гора–

                      с дебнещи хищници,

в късните доби стаени!

Черна гора–

                        с мрачни измислици,

със дървеса изгорени!

Тъмна гора–

                         лъч недостига

камъни мъртвородени!

Грозна гора–

                         пълна с интриги,

с много души наранени!

Мъртва гора–

                           сатанински вертепи,

с тръни, преплели се в клони!

Вечна гора,

                      пепел носеща в шепи–

как ли сълза ще пророни?!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??