21 mar 2007, 21:51

Диви коне 

  Poesía
832 0 7

  Диви коне

Влюбвах се...
като диви коне
препускаха чувства в душата ми.
Се гонеха,
спираха,
тръгваха пак,
да тичат на воля с мечтата ми.

Разлюбвах ги дръзко -
конете в душата ми диви са.
Забравях ги бързо -
не исках конете си питомни.

Но ето, че срещнах го.
Не влюбване - беше пожар.
Не знам как стана - направих го
на диви коне господар.

© Елена Леонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??