26 may 2017, 15:59

Диви коне 

  Poesía » Del paisaje
457 1 1

Диви коне

 

Галопа на диви коне

съзирам в далечината.

Препускащи на воля

там в равнината…

 

Грива неукротима

вятърът развява…

Желания необуздани

галопът пресъздава.

 

Волни и силни…

тичат по полята.

С копита мощни

гонят свободата.

 

 

 

 

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Навярно са волните коне на лятното ти вдъхновение? Хубава пейзажна мечта!🐎🐎🐎🐎
Propuestas
: ??:??