26.05.2017 г., 15:59 ч.

Диви коне 

  Поезия » Пейзажна
456 1 1

Диви коне

 

Галопа на диви коне

съзирам в далечината.

Препускащи на воля

там в равнината…

 

Грива неукротима

вятърът развява…

Желания необуздани

галопът пресъздава.

 

Волни и силни…

тичат по полята.

С копита мощни

гонят свободата.

 

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Навярно са волните коне на лятното ти вдъхновение? Хубава пейзажна мечта!🐎🐎🐎🐎
Предложения
: ??:??