Диви коне
Галопа на диви коне
съзирам в далечината.
Препускащи на воля
там в равнината…
Грива неукротима
вятърът развява…
Желания необуздани
галопът пресъздава.
Волни и силни…
тичат по полята.
С копита мощни
гонят свободата.
© Лилия Нейкова All rights reserved.