7 feb 2018, 22:48

Диви зайци 

  Poesía
1075 4 4

Поетите са
диви зайци
с клепнали уши,
иска ти се да ги погалиш,
но знаеш, че няма какво да вечеряш.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??