29 ago 2009, 12:04

DJ 

  Poesía
484 0 4

Последен танц. Последното парче
на дансинга е вече отшумяло.
Ти вкарваш малка водка и кафе
в душата си, изчерпана нацяло.

Очите си затваряш - светлини.
Безстрастен черен куфар се отваря
и плочите прибираш в него ти,
че утре вечер пак ще се раздаваш.

Животът ти - поливинил и скреч.
Сърцето ритъма на бийта хвана.
Душата си раздаде, но далеч,
далеч, уви, от любовта остана.

А много, много имаше до теб.
Но никой даже малко не изчака.
Останал сам, като продънен шлеп,
отново само мрака ще те чака.

© Бисер Бойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??