25 nov 2009, 18:13

Джиесемът на моя любим 

  Poesía » De humor
642 0 10

Джиесемът на моя скъп любим –

висш пилотаж от Коза Ностра филм,

свръхзвуков, глухонямен, уникат -

подарък скъп от шефа на Мосад.

 

Със таен код клавиатурата отключва

и с още по-секретен я заключва,

не спи във мен семейният патриотизъм,

от зор  развих злокачествен страбизъм.

 

Изкарах тайно  курса за шпиони,

с едничка цел – да му разбия мобифона,

трудът ми увенча се със успех -

получих достъп до секретния му цех.

 

Но тук ударих право във стена -

препълнен беше с мъжки имена,

дори получих чувство за вина.

Все пак, реших да проверя:

на Иванов  - ми вдига някаква жена,

а Петко - с нежен глас направо ме отвя.

 

Подготвен с отговор на моите въпроси:

секретна информация изтичала от офиса

и всички под прикритие работили,

но само той е бил наясно

как да решат проблема безопасно.

 

Спасителна идея, стара, ме прониза -

от утре, пак, със розови чорапки, бяла риза

на мисията тайна ще го пратя,

че оток чак получих във главата.

 

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??