17 sept 2006, 23:19

Днес 

  Poesía
831 0 2
Днес, когато поглеждам назад,
И отново си спомням за тебе,
Днес аз плача, но май на инат,
И си казвам, че нямахме време.

И се питам дали съм свободен,
Или още от теб запленен,
Дали чувствам се още негоден,
Да обичам във идния ден.

Днес, когато те няма до мен
Аз не зная къде да отида,
Уж е ден като всеки друг ден,
Но различно е – мога да видя.

Днес, когато си тръгна от тук
Аз не зная какво да направя,
Ти си някъде с някого – друг,
А за мен малко болка остава.

© Юри Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??