2 abr 2010, 11:28

Днес! 

  Poesía » Otra
740 0 2

Думите не струват нищо,

не пълни главата ми с глупости.

И гръмки фрази,

и нежни излияния –

строиш въздушни кули.

Остави ме да живея в настоящето

и ме карай да се смея.

Нека бъдещето дойде,

набръчкано от усмивките.

© Нати Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??