2.04.2010 г., 11:28 ч.

Днес! 

  Поезия » Друга
828 0 2

Думите не струват нищо,

не пълни главата ми с глупости.

И гръмки фрази,

и нежни излияния –

строиш въздушни кули.

Остави ме да живея в настоящето

и ме карай да се смея.

Нека бъдещето дойде,

набръчкано от усмивките.

© Нати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??