Ще пием на разсъмване кафе,
ще коментираме пейзажа.
Животът е едно тире.
Пак глупав виц ще ти разкажа.
И с обикновените неща
денят ни някак ще премине.
Но друго нищичко не ща.
Достатъчно е, че те има.
© Георги Стоянов Todos los derechos reservados