13 sept 2019, 15:45

Днес 

  Poesía
422 0 1

 

Днес е петък. И 13 -ти. Ден на славни чудеса.
Вижте, с метър на минута, как пораства ми носа.
А Пинокио ме гледа отстрани и ми се чуди.
Днес на паша ще извеждам стадо луди пеперуди.
Ще ми свири коте с флейта. Заек барабан ще бие. 
Плъх ще шепне нови притчи.Таралеж венец ще вие.
А в косите ми стоножки  на конгрес ще се събират.
Производство на сандали масово ще дискутират.
На гърба ми - дискотека- паяци ще денсят самба.
В пазвата ми ще почива смъртоносна черна мамба.
Превъзходна бъркотия ! Всеки е зашеметен! 
Днес е петък. И 13-ти. Ах, какъв прекрасен ден !

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??