27 abr 2007, 8:46

Днес 

  Poesía
589 0 2
   Погледна ти на мен по начин нов...
Не искаше да знаеш, дали боли ме още,
   или нощем плача безутешно...
Искаше само мен... само да погледнеш в моите очи...
   Искаше да съм до теб, да знаеш, че
в очите ми си нещо по-добро...
   И ето, днес отпуснах аз глава на твойто рамо...
Усетих ритъма на твоето сърце...
   С душата си усетих твоята усмивка...
И исках само този миг завинаги...
   Сега... когато пак сама съм в стаята,
за тебе мисля...
   Затворя ли очи - виждам
как ми се усмихваш истински...
и погледът ти блеснал, вперен в мен...
   А аз искам само едно -
нашето днес да не свърши...

                                                                                   10.Април.2007

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ами незнам той сам трябва да ми каже. аз все още не мога да чета мисли
  • Прекрасно е, а този на за който си писала тези стихове трябва да се чуства много голям късметлия
Propuestas
: ??:??