Днес ще те събудя на разсъмване -
безпощадно красива, неустоима.
Пих слънце в капките роса
и амазонски огън в очите ми има!
Ще поникна тихо от тревите -
в косите с вихрени желания -
и по тебе ще се стичам -
пареща, неразгадаема.
© Светла Todos los derechos reservados