Apr 15, 2007, 2:38 PM

Днес 

  Poetry
1040 0 9
   

Днес ще те събудя на разсъмване -

безпощадно красива, неустоима.
Пих слънце в капките роса
и амазонски огън в очите ми има!

Ще поникна тихо от тревите -

в косите с вихрени желания -
и по тебе ще се стичам -
пареща, неразгадаема.


Като езерна магия ще те прилаская,
синя нежност ще разплискам в нозете ти
и никой никога не ще узнае,
че в танца лудешки погребвам сърцето си...

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??