25 dic 2009, 14:46

Днес 

  Poesía
420 0 0

Днес

 

 

Днес се събудих пак умряла

на облака на вечната тъга,

не ме намери радост, а измама -

прочетох я във твоите очи.

Днес се събудих пак ранена,

детето на погром и вси беди

И пак потърсих  прошка обещана,

ала намерих само кървави следи.

Днес търсих те в сърцето си отново,

но ти не беше там, уви,

намерих само твоята дълбока рана,

оставена от всичките лъжи.

 

 

© Елена Маврова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??