12 jun 2009, 9:39

Днес 

  Poesía » Otra
524 0 2

Днес

 

 

 

Днес ще променя света,

днес ще тръгна аз

към своята съдба.

Днес ще спра тъгата

и ще я заменя със светлината.

Днес ще променя света,

но и моята душа.

© Цветана Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??