Jun 12, 2009, 9:39 AM

Днес 

  Poetry » Other
535 0 2

Днес

 

 

 

Днес ще променя света,

днес ще тръгна аз

към своята съдба.

Днес ще спра тъгата

и ще я заменя със светлината.

Днес ще променя света,

но и моята душа.

© Цветана Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??