12 июн. 2009 г., 09:39

Днес 

  Поэзия » Другая
525 0 2

Днес

 

 

 

Днес ще променя света,

днес ще тръгна аз

към своята съдба.

Днес ще спра тъгата

и ще я заменя със светлината.

Днес ще променя света,

но и моята душа.

© Цветана Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??