28 sept 2010, 21:49

Днес ми стига 

  Poesía » De amor
686 0 1

 

 

 

Днес  ми  стига

 

Ако Кармата 

ми  бе  сестра,

бих помолил

да  не  ни  разделя  Тя!

Ако  познавах

Прометей,

изискал  бих

с любовен  огън

той  да  ни  залей!

Тогава 

ще  настане  благодат

и щастие в  сърцата  ни

ще  грей!

Никой  против  нас

да  се  изправи

не ще  посмей!

За  днес  ми  стигат

твоите  предани  очи

и устните ти  жарки,

с които сърцето  ми

плени!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??