15 dic 2016, 10:03

Днес пак ще вали 

  Poesía
266 1 5

Всяка дъждовна капка 
е една малка история
на тъмните ми самотни нощи
на облачните ми безвремия 
на липсващото ми слънце
на най-трудната ми прогноза.
Всяка дъждовна капка 
е една изплакана болка
на облаците в душата ми
днес пак ще вали.

Заваля!

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??