15.12.2016 г., 10:03 ч.

Днес пак ще вали 

  Поезия
264 1 5

Всяка дъждовна капка 
е една малка история
на тъмните ми самотни нощи
на облачните ми безвремия 
на липсващото ми слънце
на най-трудната ми прогноза.
Всяка дъждовна капка 
е една изплакана болка
на облаците в душата ми
днес пак ще вали.

Заваля!

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??