Днес събудих се с усмивка,
весела, закачлива и добра.
Копнеех за мъничка милувка,
за да я запазя до вечерта.
Часовете се изнизаха
като дълга броеница,
а спомените се нанизаха,
дълбоко в сърцето.
Като предизвестено
беше твоето внимание.
От мене потвърдено
за красиво занимание.
С усмивка спрях се до вратата,
прибрах се весела и нелогична.
Подпрях главата на стената
и си легнах доста романтична.
© Пламена Добрева Todos los derechos reservados