Dec 5, 2007, 4:18 PM

Днес събудих се с усмивка 

  Poetry
1218 0 18

Днес събудих се с усмивка,

весела, закачлива и добра.

Копнеех за мъничка милувка,

за да я запазя до вечерта.

 

Часовете се изнизаха

като дълга броеница,

а спомените се нанизаха,

дълбоко в сърцето.

 

Като предизвестено

беше твоето внимание.

От мене потвърдено

за красиво занимание.

 

С усмивка спрях се до вратата,

прибрах се весела и нелогична.

Подпрях главата на стената

и си легнах доста романтична. 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??