5 may 2010, 11:36

Днес толкова приятно... 

  Poesía » De amor
593 0 0

Днес толкова приятно си говорихме,
попяхме си дори, за миг не спорихме...
днес толкова приятно се почувствахме,
по телефона свързваха ни чувствата...!!!

Днес толкова приятно се усещахме,
бъзикахме се, за любов се сещахме...
Днес толкова приятно се вълнувахме,
един със друг в мечтите си палувахме...

КА

© Калин Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??