May 5, 2010, 11:36 AM

Днес толкова приятно... 

  Poetry » Love
542 0 0

Днес толкова приятно си говорихме,
попяхме си дори, за миг не спорихме...
днес толкова приятно се почувствахме,
по телефона свързваха ни чувствата...!!!

Днес толкова приятно се усещахме,
бъзикахме се, за любов се сещахме...
Днес толкова приятно се вълнувахме,
един със друг в мечтите си палувахме...

КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??