28 jun 2007, 16:39

Днес вятърът 

  Poesía
572 0 16

Днес вятърът пее красиво
и гали със шепот листата,
по клоните тича щастливо,
докосвайки с дъха си земята.
По червените покриви срича
на птици разпилените ноти,
в гнездата им тайно наднича
и радостно шепне им строфи.
Издига се с полъх от струни,
танцувайки с облаци бели.
Той кацна на моите длани...
и тихо припява в стиха ми.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??