14 sept 2010, 22:08

Днес знам 

  Poesía » De amor
812 0 1

Днес  знам

 

 

Смятах,

че  закъсняла  си

и  родила  си  се 

твърде  късно, мила.

Смятах,

че  Господ  ме  е  изоставил

все  да  търся  любовта  си.

А  той се  е  забавил,

събирайки  в  едно

хубост  и  добро,

любов  лъчиста

и  сърце  без  зло.

Днес  знам,

че  за  любовта  ми 

си  родена.

Да  ме  радваш

все  тъй  засмена

със  слънчевата  си  душа.

Затуй  на  Него

от  сърце ще  благодаря!

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??