Днес знам
Смятах,
че закъсняла си
и родила си се
твърде късно, мила.
Смятах,
че Господ ме е изоставил
все да търся любовта си.
А той се е забавил,
събирайки в едно
хубост и добро,
любов лъчиста
и сърце без зло.
Днес знам,
че за любовта ми
си родена.
Да ме радваш
все тъй засмена
със слънчевата си душа.
Затуй на Него
от сърце ще благодаря!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени