24 jul 2019, 14:21

Дневно-нощна импресия 

  Poesía » Otra
323 1 2

Денят е мъж,
разкъсващ утрото
до кръв
със груби ласки.
И блясва светлина.

 

Нощта родителка,
под черната забрадка
старостта си скрила,
ревнува
неизбежността.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??