11 jun 2010, 18:53

Дните без теб 

  Poesía
1319 0 4

Пясъчен часовник дните отброява...

Болката, прегърнала нощта,

отново засиява...

И ето те пред мен -

такъв, какъвто те запомних,

но само сянка тъжна

се оказа този спомен...

 

 

Годините на самота

при мен са спрели...

Гостува ми през ден, през два

избледняла тишина...

А болката свирепа

 убива в мен

безмълвната душа...

 

 

Без жал и без пощада

по стъклото чука старостта...

''Къде си?'' - пита.

''Чакам те'' - обръщам се...

Подава ми ръка скръбта

и питам се:

''Как да устоя?''...

 

 

 

 

© Даниела Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??