За теб, стопанино - поле,
надето ти окото зре,
с пшенични хлебни класове,
хамбари пълни кат' море!
За теб, стопанке – младостта,
да ти не вехне красота,
да те облива любовта
и те облъхва верността!
За вас, децата – крепко здраве,
и всяко зло да ви забрави,
и благодарност да прослави
делата ви по пътя прави!
А над дома да бди мирът,
сребро и злато да текат,
сговорен да ви е трудът,
да доживеете века!
© Светличка Todos los derechos reservados