Обичам мекиците ти топли,
както нежното ти лице.
Обичам думите ти мильовни,
както обичта ти от сърце.
Не ще те обиждам вече,
това е грях голям за мен.
Ще те обичам и от далече,
защото си ми баба
в мрачен и слънчев ден....
© Емре Веждиев Todos los derechos reservados