24.12.2019 г., 23:28 ч.

До дамата в живота ми 

  Поезия » Философска
1137 0 0

Обичам мекиците ти топли,                               

както нежното ти лице.                                

Обичам думите ти мильовни,                          

както обичта ти от сърце.   

                                  

Не ще те обиждам вече,                                 

това е грях голям за мен.                                 

Ще те обичам и от далече,                   

защото си ми баба

в мрачен и слънчев ден....

© Емре Веждиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??