17 may 2009, 23:48

До довечера... 

  Poesía
567 0 6

Самота и тъга съм.

И красивото...

Ухание на тишина.

 


Кратка и временна.

И нестихваща...

Любов била съм. Някога.

 


Две ръце правят ли заедно?!

Аз и ти...

Колко ли струва?

 


Нощни грехопадения.

Сутрин. Измити тела се сбогуват.

Твоето плаче за моето...

 

 

 

 

До довечера.

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??