27 nov 2010, 19:45

До една непозната 

  Poesía » De amor
564 0 6

До една непозната

 

Не те познавам! Да! Не те познавам!
Но чувствам, че душите ни са близки
и мога аз спокойно да признавам
без страх сега - смутените си мисли.

Не ме познаваш! Не! Не ме познаваш!
Но чуваш сякаш всички мои думи,
през болката в душата ми минаваш
и после пак долиташ във съня ми.

Не те познавам! Вярно! И не бива!
Съдбата своите карти е раздала,
във друг живот навярно ще те видя,
превърната от стих във птица бяла.

Не ме познаваш! Някога - навярно
ще спре до теб познатото ни време,
ще се усмихне нежно - благодарно
и спомени ще ти даде... от мене…


 

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??