15 mar 2013, 13:15

До капка... 

  Poesía » De amor
732 0 9

---


Обичам твойте нощи — жива в пулса ти
стаявам дъх на силното ти рамо.
Наваксваме за мигове пропуснати
и с устни шепнем непозната гама.


От влюбен сок на две тела — небето
по ложето ни стеле пелерина.
До капка давам. Всяка капка взета
превръщам в мост към теб, за да премина


очаквана, единствена, реална.
Ти въздуха обагряш с настояще!
Оставя сладък вкус по нас овалът
в езиците ни — мълком говорящи.


И моля се, не ми се случвай бързо!
Такава обич прося на колене —
вселените пребродих да я търся,
а ти си я държал в ръка — за мене...


 

---

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??