13 jun 2011, 15:04

До края 

  Poesía » De amor
1310 0 27

Обичам те!

През всички тежки есени и зими.

И болката по теб обичам,

и радостта, когато си до мене.

 

Като копнеж по пролет те обичам

(със бялото на първото кокиче).

Ранима те обичам, и оцеляла,

като врабец след дълга снежна зима.

 

Обичам те до края на съня, където

под клепките ми си заключен,

до първите лъчи на всяко утро,

със слънцето в очите ти изгряло.

 

Като стихия те обичам...

И дъжд, по-шумен от въздишки.

Без свян, без чувство за вина...

Обичам те!

До крайчеца на сетните ми стихове.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??