13 ene 2012, 20:45

До мен 

  Poesía » De amor
1201 0 26

Този мъж е прекрасен!

Той ме буди с щастлива усмивка.

И не ми се кълне във любов,

но държи във ръцете си грапави

страховете ми, до болка излъскани.

 

Този мъж, като дъбова сянка

е надвесил над мене лице,

той не моли, не иска, но взе

от душата ми малките ястреби,

дето все ми кълвяха небето неистово.

 

Този мъж е най-обикновен.

И за мен е най-неочакваният.

Сутрин заедно пием по късо кафе,

а вечеряме с дълго обичане.

Този мъж е щастливец! До мен!

 

Весела ЙОСИФОВА

2012 г.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??