21 may 2007, 21:09

До моята любов 

  Poesía
1269 0 4

Моля те, любов, винаги до мен бъди!
Обичам те!
Моля те, любов, обичайме и ти!
Желая те!
За теб водата в огън ще превърна,
за да мога аз да те прегърна.
Бих могла света да преобърна,
единствено да те целуна.
Ти си моята съдба.
Ти бе моята мечта.
Сега си реалност,
с теб сме двама до вечната безкрайност.
Липсваш ми, когато няма те до мен.
И всичко се срива, и тъжен е моя ден.
Без теб съм слаба, без теб умирам.
Без теб аз смисъл в нищо не намирам.
До теб винаги ще бъда, знай!
Ще бъда твоя аз до край!
Не ще те никога предам!
И за теб всичко мое ще ти дам.
Имаш любовта ми, имаш мен.
Имаш същността ми, имаш моя ден.
Сърцето ми е твое, душата ми държиш,
там си ти, там сме ние - ето, виж!
Животът ми - това си ти!
И не искам нищо, нищо да ни раздели!
Щастие - да бъдем двама,
това е радостта ми най-голяма!
Искри горещи живеят в нас.
Нека заедно да бъдем всеки час!
Нека дните наши споделим!
И пътя общ, заедно да продължим!!!

© Даниела Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??