14 abr 2010, 22:16

До следващия миг 

  Poesía » De amor
567 0 0

Една неделя отминава,
но споменът по огъня остава.
Огънят се сгушва в жаравата,
която пречи на забравата
до следващия миг...

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??