Apr 14, 2010, 10:16 PM

До следващия миг 

  Poetry » Love
596 0 0

Една неделя отминава,
но споменът по огъня остава.
Огънят се сгушва в жаравата,
която пречи на забравата
до следващия миг...

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??