1 oct 2015, 22:53

До стената 

  Poesía » Civil
285 0 1

До Стената

Аз съм изправен до Стената..
Сега не виждам накъде!
Ще се отвори ли под мен Земята ,
без време, да ме прибере...

От злъч Страната се раздира!
Навсякъде сме  врагове...
Акъла ми не го побира,
нима от злоба, ще се мре?!
  16.06.2013г.Драгойново

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??