1.10.2015 г., 22:53 ч.

До стената 

  Поезия » Гражданска
288 0 1

До Стената

Аз съм изправен до Стената..
Сега не виждам накъде!
Ще се отвори ли под мен Земята ,
без време, да ме прибере...

От злъч Страната се раздира!
Навсякъде сме  врагове...
Акъла ми не го побира,
нима от злоба, ще се мре?!
  16.06.2013г.Драгойново

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??