11 oct 2016, 16:49

Добрички 

  Poesía » Para niños
641 0 2

За своите гладни душици,

хванала мама мушици.

 

И нахранила е всички

малки попови лъжички.

 

Вечерта ги тя събра 

на задружна веселба.

 

Нейде там във жабурняка

глас изви тя и закряка:

 

"Вий послушни ми бъдете

и големи порастете,

 

щом аз вече остарея

и спокойно да живея,

 

да се радвам, че добрички

станали сте вие всички".

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??