4 ene 2016, 17:42

Добрият в теб 

  Poesía
365 0 3

 

 

Потърси ме, незрим и безимен,

в топлината на свойта душа,

сред вихъра, зариващ пъртините зиме

или в литналото от пиано най-нежно "ла"...

 

Протегни само молещи ръце,

за да усетиш в двете си длани

парещи тръпки на горещо сърце -

безсънното ти живо създание...

 

Мисли ме като бяла пролет,

като вълна в жаркото лято,

виж, снежинките дори се молят

да са сълзи, попили любовта ти...

 

Самотният път е винаги кален

непосилно труден и вял,

с доброто под ръка, ако сме двама,

не само в сън е животът живян...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Протягам ръце да те стигна -
    високо, високо си ти...
    Една ли мечта ме подмина
    и знам колко много боли
  • Да! Съвършено вярно...
  • Анастасия, Мисана, Ели, благодаря ви, приятели! Щастлива, здрава и творческа година ви желая от все сърце!
Propuestas
: ??:??